Home > Interventies > PARK(ING) DAY 2018
21.09.2018
Park[ing] Day 2018

Haagse makers, transformators, beleidsmakers, creatieven, enthousiastelingen en vooroplopers. Wij moedigen jullie aan om op 21 september een een parkeerplaats te claimen en deze voor één dag als publiek parkje in te richten.  

Niet op een speciale route, zoals in 2017, maar gewoon, waar jij denkt dat dit nodig is! Zelf richten wij 21 september 2018 ook een eigen parkje in, wij zijn tijdens Park(ing) Day in het Regentesekwartier te vinden.

Nu natuurlijk de vraag: hoe doe ik mee? 
Dit kan gewoon op de parkeerplaats voor jouw deur, of de parkeerplaats voor de deur van jouw vrienden. Of ergens waar jij vindt dat er een parkje moeten komen  Iedereen kan mee doen! Of jij nou een kunstenaar bent die zijn werk wil laten zien, of je wil kletsen met de buren of dat je gewoon van bordspelletjes houdt, iedereen is welkom om een parkeerplek te claimen.

Wat je op de parkeerplek doet, dat is aan jou! Zet je kamerplanten neer, die lekkere luie stoel… wie weet heb je zelfs een grasmat. Maar het allerbelangrijkste blijft, wees veilig. Wil je liever bij meerdere mensen staan en niet zo alleen?

Hiervoor hebben we een facebook groep opgezet waar iedereen zich kan voorstellen en terugkoppelen wie wat waar doet. Op deze manier kan je eventueel ook bij elkaar in de buurt een plekje claimen (misschien wel zo gezellig!)

 

Ik doe mee!