Home > Nieuws > NL DOET – SPINOZAHOF

NL DOET: Ka(n)s voor ontmoeten op de Spinozahof!

Spinozahof is een buurtmoestuin en educatiecentrum voor duurzaamheid midden in het centrum van Den Haag. We hebben een tweede hands kas gekocht, deze gaan we eind april opzetten met de buurt. De kas mist nog een aantal onderdelen, waaronder de deuren en sommige onderdelen van de houten staanders zijn niet meer goed. We hebben houtbewerkers in de buurt bereid gevonden om deze onderdelen voor ons ter plekke op maat te maken, zodat we ze daarna gelijk in de beits kunnen zetten. Op deze manier kunnen veel mensen helpen: vele handen maken licht werk!

Nl doet is voor ons ook de start voor het nieuwe tuiniersseizoen en er waren als vanouds veel mensen om te helpen. De vlaggen en t-shirts en het spandoek gaven weer een vrolijke noot aan deze dag en de zon deed volop mee. Samen met al het lekkers dat deze dag is meegenomen werd dit als vanouds een heerlijke doe dag.

Eindresultaat
aan het einde van de dag waren alle onderdelen die we nodig hadden om de kas op te kunnen zetten gereed, hebben we veel tijd gehad om weer even bij te praten, is ons saamhorigheidsgevoel vergroot en beginnen we met heel veel enthousiasme het nieuwe jaar

Locatie: Repelaerstraat 3,  ‘s-Gravenhage