Home > Nieuws > AFSLUITING STOELENSEIZOEN HUIJGENSPARK OP BURENDAG

Ondanks de regen hebben we onze doelstellingen voor de activiteiten op Burendag ruim gehaald. Fanatieke helpers met goede regenkleding hebben alle werkzaamheden in het Huijgenspark verricht.

De frames van de strandstoelen zijn in de Orangerie van de Spinozahof geverfd, daar genoten we onder het werken van de koffie en het lekkers.

Alle stoelen zijn weer schoon en opgeruimd, de strandstoelen in de lak gezet, de tafels gedemonteerd. De schroeven, boutjes moeren en slotjes liggen te drogen en gaan straks in de olie. We kijken terug op een fantastisch zomerseizoen.

Nog nooit hebben de strandstoelen zo vaak buiten gestaan! Door het intensief gebruik hebben we er een aantal moeten vervangen. De financiële bijdrage van het Oranjefonds kwam dan ook goed van pas.

Sinds een maand loopt er ook een proef om mensen te motiveren hun eigen gebruikte spullen, zoals sigarettenpeuken, blikjes, verpakkingen goed op te ruimen. Want het ging afgelopen zomer wel eens goed mis. De proef is goed gelopen er was minder vuil en zeker de sigarettenpeuken lagen veel minder op de grond.

De kruiwagen met schoonmaakmateriaal, plastic zakken een hondenpoep schep blijft nog even staan in het park.