Home > Interventies > JUBILEUM WORDT JAAR VOL TRANSITIE VOOR LUSTHOFxl

Vijf jaar lang werkt LUSTHOFxl met hart en ziel aan interventies die van Den Haag een meer open, sociale, groene en inclusieve stad maken.

Sommigen interventies waren een instant succes. Denk aan de moestuinbakken of strandstoelen in het Huijgenspark, die na die eerste zomer eigenlijk al niet meer weg te denken waren. Andere interventies hebben meer tijd nodig om de uiteindelijke impact te laten zien, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van Blauwe Regens voor de aanleg van een Groene Loper. Of het organiseren van Park[ing]Day in 2017 waarbij we de parkeerplaatsen langs onder andere de Stationsweg en Wagenstraat voor een dag hebben veranderd. Dit om een groot publiek te laten ervaren hoe een straat met minder auto’s er uit kan zien. Meer plek voor ontmoetingen of een bankje om je schoenveters vast te knopen, meer parkeerplek voor duurzame transportmiddelen (fietsen), of voor meer groen…… Team LUSTHOFxl heeft zich hier, overtuigd van de meerwaarde, met veel plezier voor in gezet. Het resultaat mag er zijn.

Na een jaar van bezinning, verzelfstandiging en dus afstand nemen,  is het tijd voor een frisse blik en nieuwe energie.

Vanuit hier wil LUSTHOFxl iedereen, maar dan ook letterlijk iedereen bedanken die ooit een bijdrage heeft geleverd aan één van onze interventies of plannen daaromheen.

Wij als team van de stichting LUSTHOFxl  kijken terug op superleuke jaren. Wat een mooie en zinvolle projecten mochten we draaien. Wat een enorme hoeveelheid toffe mensen hebben we ontmoet. We kunnen het niet laten om een beperkt aantal foto’s  te laten zien van de verschillende projecten, om even in herinnering te brengen wat we allemaal hebben gedaan, hebben bereikt of in ieder geval hebben geprobeerd……