Home > Interventies > PARKEER PLEK PAKKETTEN

IN NAVOLGING VAN PARK(ING) DAY DEN HAAG 2017  EN HET INITIATIEF VAN DE SPARKS, ZIJN ER BINNEN DE GEMEENTE VERSCHILLENDE DENKRICHTINGEN ONTSTAAN OVER HET ANDERS GEBRUIK VAN DE OPENBARE RUIMTE, MET NAME OP PARKEERPLEKKEN.

In samenwerking met Park(ing) Day Den Haag, de Debatmobile en de gemeente heeft LUSTHOFxl  een ateliersessie ontwikkeld waarbij de verschillende aspecten van het anders inrichten van een parkeerplek aan bod komen. Welke consequenties heeft dit, voor wie. Wat betekent het voor een straat, waar moeten de verschillende diensten binnen de gemeente bij stil staan. Heeft dit alleen maar voordelen en wat zijn de nadelen precies?

Het was een zeer inspirerende middag voor alle betrokken partijen, van wijkagent tot beleidsmaker en parkeerbeheer en ook zeker voor ons zelf.

Op dit moment wordt binnen de gelederen van de gemeente het plan verder ontwikkeld. Zodra er voldoende nieuws is hoor je meer!

Als je het anders inrichten van de openbare ruimte een goed idee vindt kun je je stem laten horen op vrijdag 21 september tijdens Park(ing) Day!

Kijk voor meer info op:http://parkingdaydenhaag.nl/