Home > Evenementen > WELKOM IN HET PARK BURENDAG OP HUIJGENSPARK
22 September, 2018
15.00- 17.00 uur
Huijgenspark Den Haag, Doe mee

Doe mee:


ZATERDAG 22 SEPTEMBER VAN 15.00 TOT 17.00 UUR VIEREN WE BURENDAG IN HET HUIJGENSPARK. OP BURENDAG PAK JE SAMEN MET JE BUREN EEN KLUS AAN OP  DE PLEK WAAR JIJ VAAK OF GRAAG BENT.

Aanstaande zaterdag wordt er voor de laatste maal dit seizoen hard gewerkt aan het onderhoud van stoelen en tafels voordat ze de winteropslag in gaan. Het zou geweldig zijn als jij als liefhebber of gebruiker van het park hierbij een handje meehelpt.

De strandstoelen worden ontdaan van hun stoffen, verstevigd en voorzien van een nieuwe laklaag, zodat ze het vocht van de winterperiode in de kist goed kunnen doorstaan. De kisten worden schoongemaakt gerepareerd en gecontroleerd op waterdichtheid. Sloten schoongemaakt en geolied. Tafels uit elkaar gehaald, stoelen naar de winteropslag gebracht.

Maar natuurlijk gaat burendag ook over elkaar ontmoeten, een praatje maken met een onbekende onder genot van Douwe Egberts koffie (sponsor Burendag) en wat lekkers.

Misschien ben je niet in de gelegenheid te helpen, maar vind je het leuk om een taart te bakken als bijdrage. Of wil je deze middag voorzien van een muzikale omlijsting.

heb je vragen over een mogelijke bijdrage: bel sacha 06 158 66 17

 

Vanuit deze plek willen wij bedanken:

Alle buren die dit prachtige lange zomerseizoen het park hebben voorzien van (schone!) stoelen en tafels.

Het Oranjefonds, de Gulden Klinker  voor  de financiële bijdrage aan aanschaf reparatie van de stoelen en tafels.

Het team van St. LUSTHOFxl