Home > Evenementen > STRALENDE STRATEN: WORKSHOP ONDERNEMEN
05 September, 2017
18.30 - 21.30
The Hague Youth Factory , Torenstraat 140, 2513 BW Den Haag, Nederland Doe mee

Doe mee:


Wanneer in mei de zon aan kracht wint, zie je overal de ramen en deuren weer opengaan. Het ideale moment om de straat op te gaan en van jouw straat een Stralende Straat te maken! Samen met jullie wil LUSTHOFxl, onder de noemer Stralende Straten in samenwerking met Park[ing] Day, de stad omtoveren tot een groene oase, een pek voor ontmoeting, om te relaxen, te spelen of misschien wel te ondernemen!

Daarom zijn wij op zoek naar park ontwerpers en vrijdenkers! Verspreid door de stad worden er een aantal workshops georganiseerd. Om samen met jou, als bewoner of ondernemer, te brainstormen over de perfecte duurzame invulling van één parkeerplek in jouw straat, een Spark. Een in de zomer omgetoverde parkeerplaats als kleine proeftuin van wat je ook kunt doen in een straat, behalve parkeren.

Voor dinsdag 5 september is het thema Ondernemen.

Het doel van de workshop is een antwoord te vinden op de vraag:

Welk positief effect kan een betere leefomgeving, met een minder op auto parkeren gerichte openbare ruimte, spelen voor jouw onderneming?

Deelvragen daarbij zijn:

Hoe kunnen we behoeften van  bewoners, ondernemers en gemeente koppelen?

Welke ideeën  voor een anders ingerichte openbare ruimte genereren een positief en langdurig effect voor jouw onderneming en de buurt waar je bent gevestigd?

Locatie: The Hague Youth Factory Torenstraat 140, Den Haag

www.parkingdaydenhaag.nl/
https://www.facebook.com/parkingdaydenhaag/
https://twitter.com/parkingdayDH
https://www.instagram.com/parkingdaydenhaag/