Home > Evenementen > STRALENDE STRATEN WORKSHOP DUURZAAM LEVEN
14 July, 2017
19.00
pakhuis de regah, Hoefkade 11, 2526BN Den Haag Doe mee

Doe mee:


Wanneer in mei de zon aan kracht wint, zie je overal de ramen en deuren weer opengaan. Het ideale moment om de straat op te gaan en van jouw straat een Stralende Straat te maken! Samen met jullie wil LUSTHOFxl, onder de noemer Stralende Straten in samenwerking met Park[ing] Day, de stad omtoveren tot een groene oase, een pek voor ontmoeting, om te relaxen, te spelen of misschien wel te ondernemen!

Daarom zijn wij op zoek naar park ontwerpers en vrijdenkers! Verspreid door de stad worden er een aantal workshops georganiseerd. Om samen met jou, als bewoner of ondernemer, te brainstormen over de perfecte duurzame invulling van één parkeerplek in jouw straat, een Spark. Een in de zomer omgetoverde parkeerplaats als kleine proeftuin van wat je ook kunt doen in een straat, behalve parkeren.

Voor vrijdag (14 juli) is het thema: Duurzaam Leven. Met meer groen, een duurzame en bewuste leefomgeving kunnen we de stedelijke leefomgeving drastisch verbeteren. Samen steken we de koppen bij elkaar voor een fijne activatie sessie!

We zullen jullie via dit evenement op de hoogte houden. En uiteraard voor meer informatie volg/like/share ons 😉

www.parkingdaydenhaag.nl/
https://www.facebook.com/parkingdaydenhaag/
https://twitter.com/parkingdayDH
https://www.instagram.com/parkingdaydenhaag/
www.lusthofxl.nl