Home > Evenementen > Spinozahof Bijeenkomst
29 March, 2014
13.00
Spinozahof, Buurttuin Spinozahof Doe mee

Doe mee:


Hallo!

Wat een geweldige start van de Spinozahof afgelopen zaterdag. Ondanks de frisse wind waren er veel enthousiastelingen aan het werk. De aftrap was een groot succes en laat zien dat het idee van een buurttuin door velen wordt omarmd.

STERKER NOG, ER ZIJN MEER GEGADIGDEN DAN DAT ER LAND IS. BEN JE OOK GEINTERESSEERD IN EEN STUKJE GROND, LAAT HET DAN DIRECT WETEN DOOR EEN MAIL TE STUREN.

Er waren vele verzoeken om snel de volgende stap te zetten. Dit wordt uiteraard gedaan samen met alle belangstellenden. Daarom aan jou de vraag om na te denken over de aanpak en de invulling van de Spinozahof.

Stuur je ideeën voor vrijdag 28 maart in, dan worden ze meegenomen op de agenda van een kort overleg op zaterdag 29 maart. Waar gaan we over praten:

– de indeling van de Spinozahof
– het beheer
– spelregels
– ….

Dus, heb je zelf nog goede ideeën, of heb je vragen? Stuur ze op en deel ze!

Op zaterdag 29 maart om 13.00 uur worden deze besproken in een kort overleg bij de Spinozahof. Bij regen ontmoeten wij elkaar aan de Stationsweg 75. De Spinozahof zelf is open op zaterdag en zondag van 13.00 tot 15.00 uur voor mensen die willen werken aan de gezamenlijke tuin.

Tot zaterdag!

Hartelijke groet,

Namens de kerngroep Spinozahof