Home > Evenementen > NIEUWE MUZIEK OP DE SPINOZAHOF
26 May, 2018
12:00 uur-13:00 uur
BUURTMOESTUIN SPINOZAHOF, Repelaerstraat 61 Den Haag Doe mee

Doe mee:


Graag nodigt Festival Dag in de Branding u uit voor de eerste officiële editie van Living (Room) Music, in de Orangerie van de Spinozahof.

Curator Saskia Lankhoorn start in samenwerking met Festival Dag in de Branding een huiskamer-concertserie voor uitsluitend 21e eeuwse muziek genaamd Living (Room) Music. Deze concerten zijn bedoeld als eerste kennismaking met de muziek van nu. In de afgelopen maanden hebben wij het concept al in verschillende prachtige huiskamers kunnen uitproberen.

Saskia ziet deze maandelijkse huiskamerconcerten als een moderne salon waar musici en componisten kunnen laten horen waar ze mee bezig zijn en waardoor ze ook contact kunnen leggen met een nieuw publiek. Op 26 mei openen we de Living (Room) Music serie officieel tijdens Festival Dag in de Branding, voorafgaand aan het programma van die dag. We hopen dat u komt kennis maken met onze nieuwe serie en neemt u daarbij vooral vrienden, kennissen, buren mee!

U bent van harte welkom op zaterdag 26 mei:
12.00 uur in de Orangerie van het Spinozahof (hoek Spinozastraat en Repelaerstraat)

Het programma is verrassend en eigenzinnig en wordt op de dag zelf bekend gemaakt.
Het concert duurt ca 30-45 minuten. In verband met de beperkte capaciteit van deze “huiskamer” is het raadzaam om te reserveren. Dat kunt u doen door een mail te sturen naar info@dagindebranding.nl. De locatie is op loopafstand van de Nieuwe Kerk, waar het openingsconcert van Festival Dag in de Branding om 15.00 uur plaatsvindt (met gratis prikkelende introductie om 14.15 uur).

Wanneer: zaterdagmiddag 26 mei van 12:00  tot 13:00 uur.

Waar: Buurttuin Spinozahof van LUSTHOFxl, Repelaerstraat 61, Den Haag

Voor wie: iedereen welkom, natuurlijk met respect voor de muziek en musici.

Kosten: gratis