Home > Evenementen > HAAGSE OOGST
28 September, 2014
11:00 -18:00
Huijgenspark , Den Haag Doe mee

Bekijk de kaart


Doe mee:


HaagseOogst_Affiche_a3_new5De dagen worden korter en de zon minder fel. Het groeiseizoen in onze tuinen nadert het einde. De pompoenen liggen te pronken met hun oranje bolle buiken. Een belofte van overvloed, van lekker eten. Een wonder: in het voorjaar gezaaid en nu uitgegroeid tot enorme planten en vruchten. En dat wonder groeide ‘zomaar’ midden in onze stad uit de grond. Dat is iets om te vieren!

Op 28 september vieren we daarom de Haagse Oogst op het Huijgenspark. De overvloed van appels, noten, groenten uit jouw (buurt)tuin of balkon. Maar ook de oogst van successen van talenten uit Den Haag: inspirators, sporters, aanpakkers, musici, kar trekkers, dansers, kampioenen, kunstenaars en kunstenmakers.

Heb jij iets bereikt waar je trots op bent? Iets waar je tijd, liefde en aandacht in hebt gestopt? En wil je dit delen met de rest van de stad?
Mail dan naar haagse.oogst@lusthofxl.nl
Heb je teveel worteltjes gezaaid ? kun je geen rucola meer zien? 30 kilo peren en alleenstaand? neem mee, wees supertrots en deel!
Wie zelf geen oogst heeft maar reuze benieuwd is naar die van anderen, kom kijken, luisteren, meedoen, koken en picknicken tijdens de Haagse Oogst.

ZOND 28 SEPT 11.- 18.UUR ~~HUIJGENSPARK~~