Home > Evenementen > DIY GRASSROOTFESTIVAL HAAGSE OOGST # 4
16 November, 2018
16.00 - 20.00
Stads Oase Spinozahof, Repelaerstraat 61, Den Haag Doe mee

Doe mee:


Haagse Oogst is een oogstfeest met een podium waar alle stedelijke oogst (in de breedste zin van het woord) met de stad wordt gevierd: verse oogst, duurzaamheidsinitiatieven, live muziek, storytelling, kinder-activiteiten, kunst, kookkunsten en workshops.

Op vrijdag 16 november kunnen Hagenaars in de Stads Oase Spinozahof genieten van muziek, workshops en lekker eten tijdens het Haagse Oogst feest. Dit feest is voor en door de stad. Het is het vierde jaar dat de Haagse Oogst wordt gevierd.

Vrijdag 16 november, 16:00 – 20:00, Spinozahof, Den Haag – GRATIS

Het feest is opgezet door LUSTHOFxl een stichting die mensen in de stad met elkaar verbind. Het  evenement duurt van 16:00 tot 20:00 en is gratis toegankelijk voor iedereen die zijn duurzame ‘oogst’ deelt met de rest van de stad. Iedereen is welkom als hij een bijdrage levert. Groente snijden, afwassen etc., er is veel te doen…

Bewaar vanaf nu jouw oogst!
Tijdens Haagse Oogst #4 kan je jouw duurzame ‘oogst’ delen met de rest van de stad. Bijvoorbeeld de 20 kilo appels waar je in je eentje niet doorheen komt. Je pompoenen of aardappels… Bewaar je oogst vanaf nu zodat je kunt bijdragen aan de maaltijd?!

Duurzame ideeën
Het is niet alleen een eetfeest, Haagse Oogst #4 is ook hét doorlopend spreekuur over de meest uiteenlopende onderwerpen op duurzaam gebied. Over energie-coöperaties, compostbakkers, zonneboilers, energypartys, moestuinen, groene speelpleinen etc.

Vrijwilligers

Mensen die zich vrijwillig inzetten voor een gezonde, sportieve, betrokken, zorgzame stad worden natuurlijk hierbij uitgenodigd als dank voor hun belangeloze inzet voor de stad.

Kom langs en doe mee!

Join ons Facebook-Event, deel het met je vrienden of schrijf erover op je blog. Ben of ken je iemand die graag zijn of haar passie op het festival deelt? Neem dan contact met ons op: info@lusthofxl.nl .