Home > Evenementen > Carnivale Den Haag
28 December, 2013
14.00-00.00
Huijgenspark, Den Haag Doe mee

Doe mee:


Voor de vierde keer wordt het Haagse Huijgenspark tijdens de rustige dagen tussen kerst en oud & nieuw omgetoverd tot een bijzondere wereld. Duizenden lichtjes en 25 magische acts die jong en oud verrassen en verbazen in behaaglijk verwarmde tenten.

Jong en oud
Drie dagen vermaak en vertier van over de hele wereld; verrassing en prikkeling voor jong en oud. Van ouderwetse attracties zoals de kindercarrousel en de zweefmolen tot huiveringwekkende rariteiten zoals de man die door zijn ogen ademt, de vuurvreter, en demotormagiërs van de steile wand. Laat u omringen door dwergen, steltlopers en de orgelman. Leef uw woede uit op dekop van Jut, en leer op het raakvlak van amusement en wetenschap de wonderen der natuur kennen in Het Anatomisch Kabinet van Prof. Dr. George Maat, Dr. Pickens Elektrisch Kabinet en hetSterrenkabinet van wetenschaps-journalist Govert Schilling.

Opwarmen en bijkomen
In de mystieke en vrolijke sfeer past ook ‘Leentjes Keuken’, waar u kunt genieten van huisgemaakte stamppotten, soep, warme chocolade, of een glaasje glühwein. In deze de grote maar knusse horecatent, met een magisch uitzicht over de hele Carnivale, is het weer even heerlijk opwarmen en bijkomen. Maar kijk niet gek op als de bizarre ontmoetingen en waanzinnige ervaringen ook binnen deze tent gewoon doorgaan.

Aanstekelijk succes
De Carnivale is een buurtinitiatief, ontstaan uit een wedstrijd ‘van bewoners voor bewoners van de Stationsbuurt’. In 2009 won de eerste editie van de Carnivale de Binnenstad Buitengewoon prijs. Hoe aanstekelijk succes kan werken, blijkt uit het feit dat dit prachtige evenement van tijd tot tijd ook in verschillende wijken van Groningen neerstrijkt.

Data:
28, 29 & 30 December 2013

Locatie: 
Huijgenspark, Den Haag
(Ingang en kassa aan de Stationsweg)

Openingstijden : 
28 December 14:00 – 24:00
29 December 14:00 – 24:00
30 December 14:00 – 24:00

Toegangsprijs: 
€ 6 (regulier)
Kinderen tot 3 jaar gratis

Op de Carnivale betaal je met munten (€1,25) te halen bij de kassawagen en in de horecatent. Pinnen kan op de Stationsweg.

Opgooimolen: 1 munt (€1,25)
Wall of Death: 2 munten (€2,50)
Overige attracties inbegrepen in toegangsprijs

Openingstijden Kassa: 
14:00-23:30 uur

Meer informatie op: http://carnivale.nl/