Home > Evenementen > VREDESWENS EI MAKEN
01 April, 2017
12.30 UUR - 14.30 UUR
HUIJGENSPARK DEN HAAG, Doe mee

Doe mee:


Wegens groot succes in voorgaande jaren doen we het in 2017 weer! Vanaf 1 april zal dit jaar voor de derde keer de Vredesboom verrijzen in het Huijgenspark in Den Haag. Een magnolia met meer dan 2000 versierde eieren.

We versieren de eieren en als je wilt mag je een vredeswens verstoppen in de buik van het eitje. Of je schrijft een mooie vredesspreuk of songtext gewoon op het ei.

Op 1 april is er zelfs een robot die de eieren versiert!

Ondertussen worden er eieren die versierd zijn bij scholen, bejaardentehuizen en buurthuizen in de boom gehangen door vrijwilligers. En jouw ei gaat natuurlijk ook de boom in!

De activiteit is  GRATIS, kinderen onder begeleiding van een volwassene.

In het ei zit een vredeswens, of er wordt een mooie spreuk of songtext op het ei geschreven. Zo krijgen we een boom vol Haagse vredeswensen verpakt in versierde eieren. Bovendien, samen een eitje schilderen of een boom versieren werkt heel verbroederend! Een verademing in deze tijden van discussie en verschil. En met een klein gebaar per persoon zorg je samen voor iets spectaculairs.

Wil je helpen? Zet je in als vrijwilliger of draag bij aan de crowdfunding van de Vredesboom!

Vrijwilligers

De activiteiten rond de Vredesboom zijn niets zonder de hulp van vrijwilligers. Als je het leuk vindt om kinderen en volwassenen te helpen met het versieren van hun ei, meld je dan aan om te assisteren bij de workshop!

Crowdfunding de Vredesboom 

We kunnen nog wel wat hulp gebruiken om ook dit jaar weer de Vredesboom te realiseren. Met het geld dat we ophalen door de crowdfunding van Voor je Buurt kunnen wij 20 workshopkisten vullen

https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/vredesboom2017/

De activiteiten van 1 april worden mede mogelijkheid gemaakt door Fonds 1818 en de gemeente Den Haag en Haagse makers